BLOG

Elkészült a ház vagy új otthont vásároltál, ami igazán örömteli esemény, de ahogy szétnézel látod, hogy itt bizony a kerttel is tenni kell valamit. Nem vagy egyedül a problémával, ami most még jóval nagyobbnak látszik, mint ami valójában.

Nem is olyan rég volt az az idő, amikor az orchideák még a luxus ne továbbjának számítottak. Szinte lehetetlen volt beszerezni őket, a tartásukról pedig alig volt itthoni tapasztalat.
Változott a világ. Hitted volna, hogy ma Magyarországon is termesztenek kereskedelmi célokra orchideát? Pedig igaz.

Új év, új kerti szezon!
Mondjuk mindezt akár hólapátolás közben, de amikor fagypont fölé kúszik a hőmérő higanyszála, a kertbarátok tenyere már viszket az ásóért. Mit tesz ilyenkor az egyszeri hobbikertész, természetesen vetőmagok után kezd kutatni, csak hogy történjék már valami előrelépés kert fronton.
A szokásos, jól bevált magokat a szokott...

Sokszor vásárolunk cserepes fűszernövényeket, amiket nem használunk fel rögtön. Csak mert megtetszik, csak mert olyan jó egy kis élő szigetet nézni a lakásban, csak mert olyan jó illata volt.
Ugye ismerős helyzet?!
Számtalanszor hallottam már, hogy ezeket úgysem lehet életben tartani.
Ezek arra vannak kitalálva, hogy addig éljenek, amíg fel nem...

Hortorium Garden | Minden jog fenntartva 2018
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el